Referate romana - referate la limba romana categorisite pe autori Referate, Referat, caracterizare, comentariu, eseuru, rezumat
HomeTrimite comentariuContact


Curriculum vitae este o expresie provenita din limba latina si inseamna, in traducere, "parcursul vietii".

Un CV bine alcatuit poate constitui primul pas pentru ca persoana respectiva sa fie chemata la un interviu.
Elementele esentiale ale unui curriculum vitae sunt: y3p1215ye12mgv
Datele de identificare: Nume, prenume, adresa, numar de telefon/e-mail.
Obiectivul urmarit, cu mentionarea a cel putin trei idei: -Activitatea care va fi prestata (Marketing, Management,

Logistica, Vanzari etc).
-   Motivarea acesteia prin interes, abilitati profesionale, cunoasterea domeniului respectiv, preocupari/pasiuni intelec­tuale si profesionale.
-  Rezultatele care pot fi obtinute in cazul angajarii: con­tributia la activitatea firmei, cresterea cotei de piata, reducerea costurilor de productie etc.
.   Rezultatele obtinute in activitatea anterioara. La acest punct este bine sa fie prezentate rezultate semnificative, aflate in legatura cu obiectivul urmarit.Mentionarea acestora este necesar sa se faca in cifre si date cat mai elocvente.
Experienta. in aceasta parte a CV trebuie facut un istoric al activitatii trecute si prezente: postul ocupat la data alcatuirii materialului, numele firmei si adresa, durata angajarii, descrierea postului (cu accent pe punctele forte mentionate in "Obiectiv").

De asemenea, se mentioneaza si alte posturi ocupate in anii din urma.
Educatia. Acest capitol trebuie sa inceapa cu cea mai inalta forma de invatamant absolvita (titulatura obtinuta, dome­niul, institutia, anul absolvirii).
Se continua cu studiile anterioare, alte cursuri sau forme de invatamant, avand prioritate cele care sustin obiectivul fixat.
Alte informatii: cunoasterea unor limbi straine, calculator (cu mentionarea gradului de cunoastere), permis de conducere etc.
.  Recomandari si referinte.
.  Data si semnatura.

Alte referate romana, dar Necategorisite

loading...

Politica de confidentialitate